Deshumedecedor Digital DHE20 3 Lts
28% DCTO

IMACO

Deshumedecedor Digital DHE20 3 Lts

S/ 999.00 S/719.00

Deshumedecedor Digital DHE15 3Lts
30% DCTO

IMACO

Deshumedecedor Digital DHE15 3Lts

S/ 899.00 S/629.00

Deshumedecedor Digital 2.5 Litros DHE1002
31% DCTO
Deshumedecedor de Closet 500ml DHM150
30% DCTO

IMACO

Deshumedecedor de Closet 500ml DHM150

S/ 199.00 S/139.00

Deshumidificador Whiteline EPI608G de 1.5 L
25% DCTO

WHITELINE

Deshumidificador Whiteline EPI608G de 1....

S/ 349.00 S/259.00

Deshumedecedor Digital 30Lts DHE30LED
21% DCTO

IMACO

Deshumedecedor Digital 30Lts DHE30LED

S/ 1,800.00 S/1,419.00